Am văzut lumina zilei în cea de-a treia sâmbătă a începutului de primăvară, când pământul rodește și omul renaște. Calendarul marca data de 21 martie 1992, o zi cu soare in sufletul și privirea mamei și lacrimi de bucurie în ochii bunicii. Cele două femei ce aveau să îmi fie îndrumători și formatori în viață, m-au primit cu căldură și m-au crescut în dragoste și armonie.
Într-un oraș mic dar iubit, cum este Caracal, am crescut și am pășit cu încredere. După cei șapte ani de acasă, mi s-au deschis porțile școlii, luându-mă de mână dascăli care s-au transformat apoi în formatori educaționali pentru minte și spirit.
Cu rațiune și inimă deschisă am urmat calea vieții, absolvind la finele anului 2014 Facultatea de Jurnalism, Comunicare și Relații Publice. Iubirea pentru semeni și cântecul fac parte din mine încă de când mă știu pe lume. Îmi număram anii pe degetele de la o mână când am început să scriu în cartea vieții povestea mea cu cântec. La vârsta de 5 ani, mai exact în anul 1997, când la Televiziunea Română se difuza emisiunea-concurs Tip Top MINITOP unde am fost desmnată laureată.
La scurt timp am participat la concursul Steluțele Abracadabra difuzat pe PRO TV. Am cochetat cu lumea filmului, mai exact în anul 2000, având rolul principal în filmul-poveste “Fetița cu chibrituri” , în producția caruia au participat actori de renume ai teatrului romanesc, unul dintre aceștia fiind Marian Râlea.
Pelicula cinematografică, difuzata pe PRO TV, sub regia domnului Petre Năstase, s-a bucurat de un real succes atât la noi cât și peste hotare, dovada fiind obținerea Trofeului Amfora de Aur la “Festivalul Balcanic de Film pentru copii și tineret” din Bulgaria.
Colaborări frumoase au mai urmat alături de actorul Marian Râlea- Albumul “Povești magice românești”, un album cu cântece și povești dedicat copiilor (parteneri media Etno Tv, Minimax).
În cariera mea unul dintre momentele de evidențiere artistică a reprezentat-o colaborarea pe o perioadă de 5 ani alături de o trupă de muzica etno.
Primul meu album de muzică populară “Sunt mândră caracaleancă” a fost realizat sub bagheta maestrului Adrian Grigoraș, dirijor al Orchestrei de Muzică Populară Radio și al Casei de Producție Oltenia Star Music Production (Daniel Ijac).
Povestea mea conține multe file pline de amintiri frumoase al carei final rămâne nescris fiindcă împreună contribuim la scrierea ei.
Motto-ul meu când vine vorba de tradiție și port popular este acela că folclorul reprezintă trecutul frumos al formării noastre ca nație, de aceea este imperios necesar să facă parte din prezent pentru a participa la solidificarea viitorului, atât al meu cât și al vostru!
Printre cele mai cunoscute melodii:
Luați aminte dragi părinți
Nu râdeți de cei săraci
Păcătos mai e vecinu’
Iartă inimioară, iartă
Cu dragoste mă întorc acasă
Norocoasă sunt pe lume
Mă mândresc tată cu tine
Cu inima m-ai căutat
Doamne îți cerem mângâiere